• pagebanner

Produk Kami

Anduk mandi katun

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Bahan: Gaya katun 100%JacquardUse: Bumi, MandiBeurat hotél: 280-450gsm Ukuran: 30 × 50,50 × 70 Kelompok Umur: DewasaTéhnik: Tenunan Fitur: Dikomprés, Gancang-GaringBentukoblong Tempat Asalna: Hebei Cina

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan: Sacara individual dibungkus dina kantong poli sareng langkung seueur dina ékspor kotak-kotak anu bergelombang, bungkus kotak salajengna dibungkus dina buktina cai PP Anyaman lambarPangiriman Detil: 30 dinten saatos mastikeun sampel

Spésifikasi

1. Bahan: 100% katun2. Benang: 21s3. Ukuran: 70x140cm4. Beurat: 400g5. Lingkungan ramah.6. Jumlah Pesenan Minimum: 30007. Kapasitas Produksi: 350000 Potongan / potongan / Bulan8.100% bahan katun, éta henteu ngan ukur raoseun lemes & kanyamanan, tapi ogé tahan lami di anggo. Ukuran normal: 50X150cm, 70X140cm, 100X180cm, tambahan, ukuran naon waé anu anjeun peryogikeun wilujeng sumping10. Bobot normal: 100gsm-500gsm11. Hiji sisi nyetak, anu sanésna bodas Terry12. Warna tiasa dilakukeun numutkeun paménta palanggan. 13. Kualitasna saé pisan sareng harga wajar sareng kompetitif 14. Naon ukuran, beurat naon waé, sagala warna sareng desain naon waé pikeun anjeun!

Ifyouenjoyourpruductsorneedustohelpyoufindsomeproducts,pleasepassthroughtrade, e-mailortelephonetotellus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami