• pagebanner

Produk Kami

  • Recycled Foldable Shopping Cotton Canvas Tote Bag

    Daur Ulang Foldable Shopping Cotton Canvas Tote Bag

    Ihtisar Rincian Gancang Tipe Pola: Ukuran Surat: Sedeng (30-50cm), Tiasa Bahan Disesuaikan: Kanvas, Gaya lawon kanvas: Tempat Anu Diurus Asalna: Zhejiang, Cina Ngaran Merk: Yongfan Jumlah Modél: YF-CT0044 Warna: Hideung Pamakéan: Balanja , promosi, kado, paking Percetakan: Silkscreen, transfer panas, sublimasi Suplai Kamampuhan Suplai Kamampuh: 1000000 Potongan / potongan per Bulan Pakét & Pangiriman Rincian Bungkusan: Ékspor karton. Palabuhan: ...