• pagebanner

Produk Kami

  • Kitchen towel-5

    Dapur anduk-5

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Jiangsu , Cina BrandName: MR TONG Nomer Modél: MR TONG 190601005 Fitur: Téknik CEPAT-KERING: anyaman Nami produk: Kapas Dapur Teh Anduk Ukuran: 18 × 24 ″ Logo: nyetak logo Beurat: Gumantung kana ukuranana Pakét: Opp Bag + karton MOQ: 5000pcs Kata kunci: katun anduk dapur, anduk dapur, anduk dapur khusus Warna: warna bodas atanapi custom Label: Narima Label anu Disaluyukeun

  • Coral fleece towel

    Anduk bulu domba

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, hina BrandName Yaz hi yun Nomer Modél: YZ Y-BL 001 Bahan: Microfiber Feature: Bukti Anak, Hypoallergenic , Berkelanjutan, Téknik CEPAT-KERING: jacquard Bentuk: Bentuk Bentuk: Paké Paké: SOLID WARNA Kelompok Umur: Bentuk Anak: Rectangular Nami produk: microfiber hair drying to we Usage: Multi-purpose Color: Customized Color Size: Customized Size Logo: Buy's ...

  • Kitchen towel-1

    Dapur anduk-1

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Guangdong, Cina BrandName sandy Model Jumlah: A-3173 Bahan: Katun, 100% Fitur Katun: CEPAT-KERING, lemes sareng raoseun pikeun urang Téknik: Tenun Pamakéan: Pola Bumi: BATAS BATAS Gaya: Jacquard Age Kelompok: Sawawa Bentuk: Persamaan Ngaran produk: anduk dapur Beurat: 35g Logo: Disesuaikan logo Pamakéan. anggo dapur nganggo anduk Warna cepil: bungkusan standar & Pangiriman ...

  • Kitchen towel-2

    Dapur anduk-2

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Jiangsu, Cina BrandName: MR TONG Nomer Modél: MR TONG 190601005 Fitur: Téknik Gancang-KERING: anyaman Ngaran produk: Kapas Dapur Téhél Anduk: 18 × 24 ″ Logo: nyetak logo Beurat: Gumantung kana ukuranana Pakét: Opp Bag + karton MOQ: 5000 pcs Kata kunci: anduk dapur katun, anduk dapur, anduk dapur khusus Warna: warna bodas atanapi warna khusus Label: Narima Label anu Diatur Col ...

  • Kitchen towel-3

    Dapur anduk-3

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Jiangsu, Cina BrandName: MR TONG Jumlah Modél: MR TONG 19052102 Bahan: Katun, 100% Fitur Katun: CEPAT-KERING, Berkelanjutan, A… Téknik: Tenunan Panganggoan: Nami Produk Produk: Kapas Dapur Tea Anduk Ukuran: 40x60cmor Logo khusus: percetakan logo Beurat: 200gsm Packing: Opp Bag sareng karton MOQ: 2000pcs / desain Warna: warna bodas atanapi custom Label: Narima Customized Labels Des ...

  • Kitchen towel-4

    Dapur anduk-4

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Jiangsu , Cina BrandName: MR TONG Nomer Modél: MR TONG 19052102 Bahan: Katun , 100% Fitur Katun: CEPAT-KERING, Berkelanjutan , A… Téknik: Woven Use: Home Produk Produk: Kapas Dapur Tea Anduk Ukuran: 40x60cmor Logo khusus: percetakan logo Beurat: 200gsm Packing: Opp Bag sareng karton MOQ: 2000pcs / desain Warna: warna bodas atanapi custom Label: Narima Label anu Disaluyukeun ...

  • Kitchen towel

    Anduk dapur

    Fitur Produk Bahan: Linen / Katun Style : PlainUse: Home, Hotel, Dapur Beurat: 330gsmSize: 40x40cmAge Group: AllTechnics: KnittedFeature: Quick-DryShape : SquarePlace of Origin: Hebei China Product Deskriper ● Alus nyerep debu, minyak sareng cai ● awét —Kualitas produk awét ● bahan katun 100%, éta henteu ngan ukur raoseun lemes & raoseun, tapi ogé awét dianggo ● Warna tiasa didamel numutkeun paménta palanggan ● Kualitasna saé pisan sareng harga raoseun ...

  • Kitchen towel

    Anduk dapur

    Fitur Produk Bahan: MicrofiberfabricStyle : PlainUse: Home, Hotel, Kitchen Weight: 330gsmSize: 40x40cmAge Group: AllTechnics: KnittedFeature: Quick-DryShape : SquarePlace of Origin: Hebei China Product Deskripsi ● Alus nyerep lebu, minyak sareng cai ● awét — kualitas awét produk awét ● Éta henteu ngan ukur raos lemes & raoseun, tapi ogé awét dianggo ● Warna tiasa didamel numutkeun paménta palanggan ● Kualitasna saé pisan sareng harga lumayan sareng bersaing ● ...

  • Kitchen towel

    Anduk dapur

    Fitur Produk Bahan: 100% Gaya Katun : PlainUse: Home, Hotel, Dapur Beurat: 330gsmSize: 40x40cmAge Group: AllTechnics: KnittedFeature: Quick-DryShape : SquarePlace of Origin: Hebei China Product Deskripsi ● Alus nyerep debu, minyak sareng cai ● awét —Kualitas produk awét ● bahan katun 100%, éta henteu ngan ukur raos lemes & raoseun, tapi ogé awét dianggo ● Warna tiasa didamel numutkeun paménta palanggan ● Kualitasna saé pisan sareng harga lumayan ...

  • Kitchen  towel

    Anduk dapur

    Fitur Produk Bahan: Linen / Katun Style : PlainUse: Home, Hotel, Dapur Beurat: 330gsmSize: 40x40cmAge Group: AllTechnics: KnittedFeature: Quick-DryShape : SquarePlace of Origin: Hebei China Product Deskriper ● Alus nyerep debu, minyak sareng cai ● awét —Kualitas produk awét ● Éta henteu ngan ukur raos lemes & raoseun, tapi ogé awét dianggo ● Warna tiasa didamel numutkeun paménta palanggan ● Kualitasna saé pisan sareng harga lumayan sareng bersaing ● ...

  • Kitchen  towel

    Anduk dapur

    Fitur Produk Bahan: Linen / Katun Style : PlainUse: Home, Hotel, Dapur Beurat: 330gsmSize: 40x40cmAge Group: AllTechnics: KnittedFeature: Quick-DryShape : SquarePlace of Origin: Hebei China Product Deskriper ● Alus nyerep debu, minyak sareng cai ● awét —Kualitas produk awét ● bahan katun 100%, éta henteu ngan ukur raos lemes & raoseun, tapi ogé awét dianggo ● Warna tiasa didamel numutkeun paménta palanggan ● Kualitasna saé pisan sareng harga wajar sareng comp ...

  • kitchen towels

    anduk dapur

    Spesifikasina barang Tempat Asalna: Hebei China (Daratan) Aplikasi: DapurBrand Nami: mingda Fitur: Ramah Lingkungan: Dapur, Bahan Bumi: Serat Awi Deskripsi Produk ♥ Nami: Piring piring buluh ♥ Bahan: awi (100% serat alami murni) ♥ Kelir: warna-warni ♥ Ukuran: 16 x18 cm ♥ Beurat: 15 G / pc ♥ Pakét: Henteu ♥ Pangiriman: 1 lot = 30 pcs campuran warna sacara acak Kauntungan 1) Gampang dibersihkeun2) Super dirts / nyerep berminyak3) Stanitation & séhat4) Mu ...

12 Teras> >> Halaman 1/2