• pagebanner

Produk Kami

  • Luxury elegant strip printed velour beach pool towel 3

    Mewah strip elegan dicetak velor pantai kolam renang anduk 3

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Fitur: Kenyamanan lemes, super nyerep & Gancang-garing, AZO gratis. Téknik: Tenun Wangun: Ukuran Persegi: 70x140cm, 28 × 56 inci Beurat: 300-550gsm atanapi Bahan khusus: 100% katun atanapi kustomisasi Kauntungan: lembut raoseun velor, pewarna cetak séhat Pamakéan: pantai, mandi, pancuran, hadiah, uji simbut orok : Azo & Formaldehyde MOQ gratis: 500 pcs Logo khusus: dicitak atanapi Bordir atanapi Jacquard ...

  • Luxury elegant strip printed velour beach pool towel 1

    Mewah strip elegan dicetak velor pantai kolam renang anduk 1

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Fitur: Dikomprés, Téhnik Gancang-garing: Anyaman Bentuk: Ukuran Pasagi: 70x140cm, 28 × 56 inci Beurat: 300gsm atanapi Bahan khusus: 100% katun Kauntungan: lemes raos bulul, pewarna dicetak séhat Pamakean: pantai, mandi, pancuran, hadiah, simbut simbut orok: Azo & Formaldehida MOQ gratis: 500 pcs Logo kustom: Réaktif dicetak Ganda dicetak: Nampi OEM kemasan: Nampi Pola: Dicetak ...

  • Luxury elegant strip printed velour beach pool towel 2

    Mewah strip elegan dicetak velor pantai kolam renang anduk 2

    Tinjauan Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Fitur kanyamanan Lemes, Super nyerep & Gancang- garing, AZO gratis. Téknik: Tenun Wangun: Ukuran Persegi: 70x140cm, 28 × 56 inci Beurat: 300-550gsm atanapi Bahan khusus: 100% katun Kauntungan: lemes raos bulul, pewarna cetak séhat Pamakéan: pantai, mandi, pancuran, hadiah, simbut simbut Tés: Azo & Formaldehida MOQ gratis: 500 pcs logo Khusus: Dicetak atanapi Bordir atanapi Jacquard Dou ...

  • Egyptian towel-1

    Anduk-1 Mesir

      Top Kualitas Méwah Alami Organik Areng Awi Mandi Anduk 100% Serat Awi Warna fastness kelas 3-4 Toél lemes sareng nyerep cai anu hadé Sértipikat Oeko-tex sareng BSCI Inok Disney sareng Walmart anu disatujuan Disayogikeun Sadayana Berat tina 350-650 gsm Pagawé desain profesional pikeun nohonan naon waé tina spésifikasi Anjeun. 1) Bahan: Serat Awi 100%. 2) Ngarasa lemes sareng awét dina anggo 3) Mantap kualitas, hibah kualitas 5 bintang 4) Benang Dicelup, 5) Tiasa nyeuseuh langkung ti 50 ...

  • Coral fleece microfiber shower towel factory wholesale kitchen bath towel microfiber drying towel

    Karang bulu microfiber anduk pancuran pabrik Grosir dapur mandi anduk microfiber anduk pengeringan anduk

    Tinjauan Rincian Gancang Bahan: bulu karang, corak bulu karang: Polos Dicelup, Polos Dayed Style: Jenis Plain: Handuk Mandi, anduk mandi Technics: Knitted Age Group: Dewasa Bentuk: Alun-alun, Fitur pasagi: CEPAT-KERING, anduk microfiber garing garing Brand Nami: Wenjiale Tempat Asalna: Hebei, Cina Nomer Modél: 8237 Téknik: Kintted Use: Home, hotel, pantai sakumaha sarat anjeun, Beach, Home, Hotel, Kitchen, Sports Brand brand: Wenjiale color: ...

  • Wholesale average thickening hotel bath towel size

    Borongan rata-rata kandel hotél anduk ukuran anduk

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merk: ODM OEM Modél Nomer: Mandi Fitur Feature: CEPAT-KERING, Gancang-Garing / Kanyamanan Téknik: Knitted Shape: Square Color: Customized color Color grade: 3.0 - 4.0 Water absorption: Dina Sampel 3s: Logo Gratis: Bordir, labél mérek custom: Sértipikasi Adat: ISO9001 OEKO-TEX Gsm: 200-400gsm Barang: Bahan Microfiber Anduk: Pola Kain Microfiber: Pewarna Polos ...

  • Egyptian cotton bath towel

    Anduk mandi kapas Mesir

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Jiangsu, Cina Nami Merek: Asalna hirup Fitur: Lestari, CEPAT-KERING, Téknik Antimikroba: YARN DYED Bentuk: Alun-alun, persegi panjang Pamakéan: Pola Bumi: WARNA PANJANG Kelompok Umur: Logo Sawawa: Syarat Mésér OEM: Waktos Sampel piaraan Acc: 3-7 Dinten Kualitas: Ukuran-kualitas luhur: 70 * 140cm Style: Beurat Méwah: 480gsm Sampel: Nyayogikeun Bahan Sampel: Sertifikasi Katun Mesir: SGS ...

  • Hotel mat

    Mat hotél

    Ihtisar Rincian Gancang Tipe Pola: Penjualan Karpét Geometrik: Karpét Rengse (sapotong) Aplikasi: Bahan lorong: gaya katun: Pola Modern: Téknik Bordir: Mesin Didamel Kelompok Umur: Desain Orang Dewasa: Fitur séjén: Pamakéan Anti slip Tempat Asal :: Guangxi, Cina BrandName: XDL Jumlah Modél: XDL-Y 0004 Nami produk: anduk lantai lawon: Warna Kapas: Logo Warna Disesuaikan: Logo Palanggan Ukuran: ...

  • 100% Cotton Printed Velour Beach Towel custom beach towel

    100% Katun Dicetak Velor Beach Anduk anduk pantai khusus

    Pedaran produk Item 100% katun velor réaktif dicetak anduk pantai Bahan 100% katun Ukuran 70 * 140cm, 75 * 150cm, 80 * 160cm, jsb Biaya sampel Gumantung kana desain MOQ 300 pcs Wangun Rectangle Style Polos dicitak Fitur Reusable Cocog pikeun Pantai, Kado, Travel , Yoga, Olahraga, Bumi, jsb OEM sareng ODM anu Disaluyukeun disambut waktos Sampling 15 dinten waktos Produksi 35 dinten saatos sampel dikonfirmasi port Pangiriman Qingdao, Tianjin, Shanghai, Ningbo Packing 1pc / oppbag, 50 pcs per external c ...

  • Plain bath towel

    Anduk mandi polos

    Pedaran Produk Bahan 100% Katun Warna Warni Ukuran 70 * 140cmoras anjeun resep Berat 600-800g Gaya Plain Logo Bordir Main Usage Hotel, Bumi, Pantai OEM / ODM Narima    

  • Baby bath towel-1

    Anduk mandi orok-1

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina BrandName: DE YUAN Jumlah Modél: T01 Technics: Woven Shape: Square Product Name: Custom design 100% cotton awi pantai orok anduk warna: Customized Color Feature: Soft, Health, Breathable, Eco- Pola ramah: Cartoon, or Customized, Dicitak MOQ: 50 pcs Kualitas: HighGrade Cotton Fabric Sample: Free (tanpa Freight) Packing: Standard roll package or as per your requirement Place of or ...

  • Baby bath towel-2

    Anduk mandi orok-2

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina BrandName: DE YUAN Jumlah Modél: T01 Technics: Woven Shape: Square Product Name: Custom design 100% cotton awi pantai orok anduk warna: Customized Color Feature: Soft, Health, Breathable, Eco- Pola ramah: Cartoon, or Customized, Dicitak MOQ: 50 pcs Kualitas: HighGrade Cotton Fabric Sample: Free (tanpa Freight) Packing: Standard roll package or as per your requirement Place of or ...

12345 Teras> >> Halaman 1/5