• pagebanner

Produk Kami

  • Coral fleece towel

    Anduk bulu domba

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, hina BrandName Yaz hi yun Nomer Modél: YZ Y-BL 001 Bahan: Microfiber Feature: Bukti Anak, Hypoallergenic , Berkelanjutan, Téknik CEPAT-KERING: jacquard Bentuk: Bentuk Bentuk: Paké Paké: SOLID WARNA Kelompok Umur: Bentuk Anak: Rectangular Nami produk: microfiber hair drying to we Usage: Multi-purpose Color: Customized Color Size: Customized Size Logo: Buy's ...

  • Kitchen towel

    Anduk dapur

    Fitur Produk Bahan: Linen / Katun Style : PlainUse: Home, Hotel, Dapur Beurat: 330gsmSize: 40x40cmAge Group: AllTechnics: KnittedFeature: Quick-DryShape : SquarePlace of Origin: Hebei China Product Deskriper ● Alus nyerep debu, minyak sareng cai ● awét —Kualitas produk awét ● bahan katun 100%, éta henteu ngan ukur raoseun lemes & raoseun, tapi ogé awét dianggo ● Warna tiasa didamel numutkeun paménta palanggan ● Kualitasna saé pisan sareng harga raoseun ...

  • Kitchen towel

    Anduk dapur

    Fitur Produk Bahan: MicrofiberfabricStyle : PlainUse: Home, Hotel, Kitchen Weight: 330gsmSize: 40x40cmAge Group: AllTechnics: KnittedFeature: Quick-DryShape : SquarePlace of Origin: Hebei China Product Deskripsi ● Alus nyerep lebu, minyak sareng cai ● awét — kualitas awét produk awét ● Éta henteu ngan ukur raos lemes & raoseun, tapi ogé awét dianggo ● Warna tiasa didamel numutkeun paménta palanggan ● Kualitasna saé pisan sareng harga lumayan sareng bersaing ● ...

  • Kitchen towel

    Anduk dapur

    Fitur Produk Bahan: 100% Gaya Katun : PlainUse: Home, Hotel, Dapur Beurat: 330gsmSize: 40x40cmAge Group: AllTechnics: KnittedFeature: Quick-DryShape : SquarePlace of Origin: Hebei China Product Deskripsi ● Alus nyerep debu, minyak sareng cai ● awét —Kualitas produk awét ● bahan katun 100%, éta henteu ngan ukur raos lemes & raoseun, tapi ogé awét dianggo ● Warna tiasa didamel numutkeun paménta palanggan ● Kualitasna saé pisan sareng harga lumayan ...

  • Kitchen  towel

    Anduk dapur

    Fitur Produk Bahan: Linen / Katun Style : PlainUse: Home, Hotel, Dapur Beurat: 330gsmSize: 40x40cmAge Group: AllTechnics: KnittedFeature: Quick-DryShape : SquarePlace of Origin: Hebei China Product Deskriper ● Alus nyerep debu, minyak sareng cai ● awét —Kualitas produk awét ● Éta henteu ngan ukur raos lemes & raoseun, tapi ogé awét dianggo ● Warna tiasa didamel numutkeun paménta palanggan ● Kualitasna saé pisan sareng harga lumayan sareng bersaing ● ...

  • Kitchen  towel

    Anduk dapur

    Fitur Produk Bahan: Linen / Katun Style : PlainUse: Home, Hotel, Dapur Beurat: 330gsmSize: 40x40cmAge Group: AllTechnics: KnittedFeature: Quick-DryShape : SquarePlace of Origin: Hebei China Product Deskriper ● Alus nyerep debu, minyak sareng cai ● awét —Kualitas produk awét ● bahan katun 100%, éta henteu ngan ukur raos lemes & raoseun, tapi ogé awét dianggo ● Warna tiasa didamel numutkeun paménta palanggan ● Kualitasna saé pisan sareng harga wajar sareng comp ...

  • kitchen towels

    anduk dapur

    Spesifikasina barang Tempat Asalna: Hebei China (Daratan) Aplikasi: DapurBrand Nami: mingda Fitur: Ramah Lingkungan: Dapur, Bahan Bumi: Serat Awi Deskripsi Produk ♥ Nami: Piring piring buluh ♥ Bahan: awi (100% serat alami murni) ♥ Kelir: warna-warni ♥ Ukuran: 16 x18 cm ♥ Beurat: 15 G / pc ♥ Pakét: Henteu ♥ Pangiriman: 1 lot = 30 pcs campuran warna sacara acak Kauntungan 1) Gampang dibersihkeun2) Super dirts / nyerep berminyak3) Stanitation & séhat4) Mu ...

  • kitchen towels

    anduk dapur

    Item spésifik Tempat Asalna: Hebei China (Daratan) Fitur: Ramah Lingkungan Aplikasi: Multic-funtional useMaterial: BambuUsage: Multic-funtional use Deskripsi ProdukNama: anduk pawon awi Bahan: 100% bambu alamiWarna: whiteSize: 16 x18 cmWeight: 17G / pc (Bilayers) Pangiriman: 1 lot = 460 pcs. Kauntungan 1) Gampang dibersihkeun2) Super dirts / nyerep berminyak3) Stanitation & séhat4) Kagunaan multifungsi! 5) Hemat cai / langkung bersih! Kamampuh Bengkel: 1. Urang tiasa ngarancang LOGO gratis. 2 ...

  • waffle kitchen towel

    anduk dapur waffle

    Fitur Produk Bahan: Linen / Katun Style : PlainUse: Home, Hotel, Dapur Beurat: 330gsmSize: 40x40cmAge Group: AllTechnics: KnittedFeature: Quick-DryShape : SquarePlace of Origin: Hebei China Product Deskriper ● Alus nyerep debu, minyak sareng cai ● awét —Kualitas produk awét ● bahan katun 100%, éta henteu ngan ukur raos lemes & raoseun, tapi ogé awét dianggo ● Warna tiasa didamel numutkeun paménta palanggan ● Kualitasna saé pisan sareng harga lumayan ...

  • Imprinted kitchen towels

    Anduk dapur anu dicitak

    Detil Gancang Bahan: Pola Kain Microfiber: Gaya Dicetak: Terry percetakan Tipe: anduk dapur Téknik: Anyaman Umur Grup: Dewasa Bentuk: Alun-alun Pamakéan: Bumi, Olahraga, Dapur, Pantai, Fitur Kado: Pakai, Ukuran Gancang-Garing: 15 * 25 "Nami Merek: YAXING Tempat Asalna: Zhejiang China (Daratan) Nomer Modél: YX-KT10 Beurat: 300-350gsm Ukuran: 15 * 25" Warna: Multi Packa ...

  • Jacquard kitchen towels

    Anduk dapur Jacquard

    Detil Gancang Bahan: 100% Pola Kapas: Gaya Dicitak: Jenis Polos: anduk dapur Téknik: Tenun Umur Kelompok: Dewasa Bentuk: Alun-alun Pamakéan: Bumi, Dapur, Pesawat, Fitur Kado: Dikomprés, Ukuran Gancang-Garing: 38x63cm Ngaran Merk: Mingda Tempat Asalna: Hebei Cina (Daratan) Nomer Modél: 17010 warna: beurat mulitcolor: 260-400gsm metoda sidik: percetakan atanapi bordir cetak aréa: panutup lengkep ngarobih: perawatan aya: benang nyeuseuh tangan: Struktur 21s: buludru Terry atanapi panggunaan datar. ..

  • Jacquard kitchen towel

    Anduk dapur Jacquard

    Detil Gancang Bahan: 100% Pola Kapas: Gaya Print: Tipe Jacquard: anduk téhnik Téhnik: Tenun Umur Kelompok: Dewasa Bentuk: sagi opat Paké: Bumi, Hotel, Dapur, Fitur Pesawat: pigmén dicetak anduk téh Ukuran: 15 * 25 "/ 38 * 64cm Nami Merek: Mingda Tempat Asalna: Hebei China (Daratan) Nomer modél: 17012 velor pigmén dicetak anduk téh: pigmen dicetak anduk dapur Bungkus & Pangiriman Rincian Kemasan: hiji belasan / OPP, 600 pcs / karton Detail Pangiriman: biasana .. .

12 Teras> >> Halaman 1/2