• pagebanner

Produk Kami

  • Raschel Blanket

    Raschel Simbut

    Ngaran produk: Bahan Simbut Raschel: Bahan Polyester Karajinan: sulaman / percetakan Wilujeng sumping di Hebei Mingda Int'L Trading Co., Ltd! Perusahaan urang perenahna di Shijiazhuang, Ibukota propinsi Hebei, Cina, anu caket Beijing sahingga ngagaduhan kondisi lalu lintas anu merenah pisan. Dina 20 taun ka pengker, Kami parantos ngupayakeun nawiskeun seueur pilihan tékstil bumi kalayan kualitas anu saé sareng biaya anu lumayan, khusus pikeun produk anduk, sapertos anduk tangan, anduk wajah, anduk mandi, pantai ka ...

  • Raschel Blanket2

    Raschel Simbut2

    Ngaran produk: Bahan Simbut Raschel: Bahan Polyester Karajinan: sulaman / percetakan Wilujeng sumping di Hebei Mingda Int'L Trading Co., Ltd! Hebei Mingda International Trading Co., Ltd didirikeun taun 2000, tempatna di Shijiazhuang City, propinsi Hebei. Cina. Kami ahli dina nyayogikeun produk tékstil bumi kualitas luhur kalayan harga anu wajar sakumaha tungtutan pelanggan anu leres. Produk perusahaan kami nutupan lima kategori sareng sababaraha rupa produk, kalebet anduk, anduk mandi, mandi ...

  • Raschel Blanket3

    Simbut Raschel3

    Inpormasi Dasar: Nami produk: Bahan Simbut Raschel: Bahan Polyester Karajinan: sulaman / percetakan Ngeunaan kami : Hebei Mingda International Trading Co., Ltd didirikeun taun 2000, ayana di Kota Shijiazhuang, propinsi Hebei. Cina. Kami ahli dina nyayogikeun produk tékstil bumi kualitas luhur kalayan harga anu wajar sakumaha tungtutan pelanggan anu leres. Produk perusahaan urang ngaliput lima kategori sareng rupi-rupi produk, kalebet anduk, anduk mandi, jubah mandi, tempat tidur, sareng clea ...

  • Raschel Blanket4

    Simbut Raschel4

    Ngaran produk: Bahan Simbut Raschel: Bahan Polyester Karajinan: sulaman / percetakan Wilujeng sumping di Hebei Mingda Int'L Trading Co., Ltd! Perusahaan urang perenahna di Shijiazhuang, Ibukota propinsi Hebei, Cina, anu caket Beijing sahingga ngagaduhan kondisi lalu lintas anu merenah pisan. Dina 20 taun ka pengker, Kami parantos ngupayakeun nawiskeun seueur pilihan tékstil bumi kalayan kualitas anu saé sareng biaya anu lumayan, khusus pikeun produk anduk, sapertos anduk tangan, anduk wajah, anduk mandi, ...