• pagebanner

Produk Kami

Olahraga warna bodas 70 * 140cm anduk mandi ageung sareng ageung pikeun hotél

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
ODM OEM
Jumlah modél:
Anduk mandi
Fitur:
Gancang, Garing-Garing / Kanyamanan
Technics:
Dijait
Wangun:
Alun-alun
Warna:
Warna anu dikustomisasi
Kelas warna:
3.0 - 4.0
Nyerep cai:
Dina 3s
Sampel:
Gratis
Logo:
Sulaman, adat
Labél mérek:
Adat
Sertifikasi:
ISO9001 OEKO-TEX
Gsm:
200-400gsm
Barang:
Anduk Microfiber
Bahan:
Lawon Microfiber
Pola:
Polos Dicelup
Gaya:
Polos
Jenis:
Anduk Mandi
Kelompok Umur:
Sawawa
Anggo:
Bumi, Hotel, Olahraga, Dapur, Pantai, Pesawat, Kado
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
30000 Potongan / potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Polybag transparan individu, atanapi hiji opp per belasan, lakukeun sakumaha anu anjeun peryogikeun cara pengepakan
Palabuhan
Tianjin
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 30000 > 30000
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun

Olahraga warna bodas 70 * 140cm anduk mandi ageung sareng ageung pikeun hotél

Jenis Anduk mandi Microfiber (serging)
Merek Jinwendi
OEM & ODM Aya
Logo Tiasa disaluyukeun 

numutkeun sarat anjeun.Gayapercetakan réaktif atanapi atanapi pangrojong ngaropeaSértipikasiISO9001 OEKO-TEXSampelMangga kontak sareng kami sareng inpormasi lengkep.Desainrupa-rupa desain urang sorangan pikeun pilihan anjeun, 

atanapi numutkeun karya seni anjeunUkuranna50 * 100cm atanapi pangrojong ngaropeaGSM:200-400gsm atanapi adatWarnaSalaku Gambar atanapi salaku pamundut anjeunBahanMicrofiberKomposisi1,100% poliéster2,85% poliéster sareng 15% poliamida3,80% poliéster sareng 20% ​​poliamida4. 70% poliéster sareng 30% poliamida Moq2000BuahPamakéanrupa, leungeun, perjalanan, olahraga,

pantai, pesawat, bumi, hotél…Kauntungannana1. Super nyerep nyerep

 henteu mampuh ngusap bola 2. Gampang dibersihkeun gampang digaringkeun Rasa nyaéta 

super lemes sareng indah sareng kuat 

kamampuan pikeun ngabersihan sareng lemes kompak

 (épék, haté ngalakukeun detil Promosi ageung)3. kualitas hirup panjang antistatis

HTB1k_6eXzzuK1Rjy0Fpq6yEpFXaqFitur:

1 Ringan-Beurat
2 Gancang-Garing
3 Gampang nyandak sareng Lemes
4 Gampang dikumbah sareng garing
5 Super nyerep sareng Lint gratis
6 Gampang dikumbah sareng garing
7 Sentuhan lemes sareng panangan tangan anu saé
8 Tepi lemes sareng jahitan padet, awét….

 

Upami anjeun resep kana produk kami.

 

Pencét di dieu pikeun ngirim kami pesen!

 

HTB1CgHeXDHuK1RkSndVq6xVwpXaj

c


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami