• pagebanner

Produk Kami

Pancuran pancuran Microfiber-1

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna
Guangdong , Cina
BrandName
Chars
Jumlah Modél
HT-07
Wangunna
Segitiga
Bahan
Lawon Microfiber
Gaya
Polos
Jenis
Rambut Anduk, Bungkus Rambut Anduk
Kelompok Umur
Sawawa
Barang
Anduk Rambut Microfibre
Lawon
Sorban anduk Rambut Microfiber
Warna
Pink / Ungu / Brown / Konéng
Beurat
245gsm
waktos conto
5-7 poé
pangiriman
7-14 poé
MOQ
200 pcs
Cocog pikeun
Awéwé , Panjang / Baju Pondok
Pola
Polos Dicelup
Anggo
Kado , Bumi , Hotel , Olahraga , Pantai
Sértipikasi
SGS
Kamampuhan Suplai
Kasayogian Suplai
60000 Potongan / potongan per Minggu anduk olahraga
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Kantong OPP, karton, atanapi sakumaha khusus
Palabuhan
HUANGPU
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1-10000 > 10000
Est. Waktos (dinten) 0 Pikeun disawalakeun

DSC_3195 DSC_3115 DSC_3186 DSC_3193

Naha Pilih Kami

Singket :
* Profésional kalayan mangtaun-taun pangalaman ti 2009
* Harga kalolobaan kalapa tina dasar supplier bahan dina pesenan ageung pikeun aranjeunna.
* Sistem pangendali biaya batin anu ngalaman sareng Épéktip ngalangkungan sadaya proksi.

Kontrol Kualitas :
* Dua belas staf pangendali kualitas, monitor di lini produksi
* Nyayogikeun solusi relatif
* Nguji tina matérial pikeun produk akhir numutkeun standar internasional
* ISO , SGS , INTERTEK , BSC pabrik anu disatujuan

Palayanan.
* Jasa OEM / ODM sareng dukungan
* Pangwangunan Sampel Gratis
* Klién Palayanan Hiji-hiji
* Komunikasi épéktip dina 24 jam
* Hadiran Canton Fair sareng tradeshow sanés pikeun patepung sareng palanggan
* Desain sareng gaya énggal unggal taun ti desainer kami
* Jasa Visualisasi Produksi
* Jasa jaminan dagang

Jasa Urang
1. Balas patarosan anjeun dina 1 jam damel.
2. Staf anu berpengalaman ngajawab sadaya patarosan anjeun dina basa Inggris anu béntés.
3. Desain pelanggan bakal disambut.
4. Solusi eksklusif sareng unik tiasa disayogikeun ka palanggan ku insinyur terlatih sareng profesional kami
pagawé.

Kontrol Kualitas :
1 , Langkung ti 10 taun pangalaman ékspor q ul upami urang ngartos kualitas produk anu penting pisan pikeun klien kami
2, Kami ngagaduhan istilah qua ity propésional sys departemen R&D pikeun mastikeun ngadamel unggal produk.
3. Urang ngagunakeun bahan jarami sareng tés 100%.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami