• pagebanner

Produk Kami

Anduk pantai selendang 1

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Grosir Terbaik Jual 100% Fouta Katun Anduk pantai

Produk Grosir Jual Terbaik 100% Katun Fouta Pestemal Hamman Beach Anduk
Fitur 1). Modél Jacquard Series.
2). Nyaman sareng lemes sareng raos sareng kualitas mantep.
3). Sadayana barang dihasilkeun dumasar AZO Free sareng Low-Cadium
Kauntungannana 1). Desain khusus sareng ukuran tiasa dianggo.
2). Réspon gancang sareng jasa anu saé.
3). Audi sareng Inspection ku pihak Katilu tiasa ditarima.
4). Unggal bulan, urang gaduh langkung ti 50 desain anyar.
5). Tim latihan, anu gaduh pangalaman langkung ti 15 taun dina bidang asesoris fashion.
Spésifikasi 1). Judul No.: MD-
2). Bahan: 100% Viscose atanapi Wol atanapi Acrylic atanapi Katun
3). Ukuran: 100 × 180 cm + fringes
4). Desain dina Nyetak.
5) .MOQ: 1000 pcs unggal desain
Rincian bungkus Ngeunaan 100 * 180 + fringes cm, 30 pcs / karton, GW: 12 KG
Pangiriman 1) .Waktos conto: 7-10 dinten
2) .Stock sampel gratis, angkutan barang kumpulkeun
3). Waktos Produksi: 45-50 dinten saatos mastikeun sampel

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PRODUK jual panas

    Kualitas Mimiti, Kaamanan Dijamin