• pagebanner

Produk Kami

stock borongan murah uk anduk mandi warna cerah pikeun hotél

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
ODM OEM
Jumlah modél:
Anduk mandi
Fitur:
Gancang, Garing-Garing / Kanyamanan
Technics:
Dijait
Wangun:
Alun-alun
Warna:
biru atanapi Disesuaikan
Kelas warna:
3.0 - 4.0
Nyerep cai:
Dina 3s
Sampel:
Fress
Logo:
Sulaman, adat
Sertifikasi:
ISO9001 OEKO-TEX
Gsm:
200-400gsm
Barang:
anduk microfiber pikeun beberesih mobil
Ukuran:
70 * 140cm atanapi adat
Bahan:
Lawon Microfiber
Pola:
Polos Dicelup
Gaya:
Polos
Kelompok Umur:
Sawawa
Anggo:
Kapal udara, pantai, kado, bumi, hotel, dapur, olahraga
Jenis:
anduk mandi

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
56X37X39 cm
Beurat kotor tunggal:
13.000 kg
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 500 > 500
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

stock borongan murah uk anduk mandi warna cerah pikeun hotél
  Produk

  Anduk mandi

Bahan

  100% poliéster  atanapi adat

Ukuranna

  70 * 140cm atanapi ngaropea

Gsm

 200-400gsm atanapi ngaropea

Sampel 

 Gratis

Sértipikasi

 OEKO-TEX SGS ISO-9001

                     >>> Hubungi kami

Bahan:

 

 100% poliéster, 85% poliéster / 15% poliamida, 80% poliéster / 20% poliamida jsb

Ukuran:

 

  Sadayana Size tiasa disesuaikan

GSM:

 

 200-400gsm atanapi adat

Fitur:

 

 Ramah lingkungan, nyerep cai anu saé, kateguhan warna anu padet, tutul lemes

Pakét:

 

 1 pcs / kantong komprési bahan oxford hideung, atanapi numutkeun ka kabutuhan anjeun

Waktos conto:

 

  3-5hari

Pangiriman:

 

  7-15 poé

 

>>> Kanggo langkungna, mangga pencét di dieu, wilujeng sumping

 

 

HTB1_jGHm46I8KJjy0Fgq6xXzVXal HTB1737CmlfH8KJjy1Xbq6zLdXXa1 HTB18eqvdPgy_uJjSZSgq6zz0XXaP HTB1fyFomtrJ8KJjSspaq6xuKpXaA HTB1ODMwdIic_eJjSZFnq6xVwVXaO

 

Q1. Naon istilah pengepakan anjeun?

 

A: Umumna, urang ngepak barang-barang urang dina kantong pp sareng karton. Upami anjeun gaduh pamundut anu sanés,

Urang tiasa ngepak barang dina kotak mérek anjeun saatos kéngingkeun surat otorisasi anjeun.

 

Q2. Naon express anu anjeun sering anggo pikeun ngirim sampel anduk?

 

A: urang biasana nganteurkeun sampel ku DHL, TNT atanapi SF Express. Éta biasana peryogi 3-7 dinten dugi.

 

Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?

 

A: FOB, CIF, C & F sadayana sayogi pikeun urang, Kami ogé bakal masihan sababaraha naséhat profesional numutkeun alamat. 

 

Q4. Dupi abdi gaduh urutan sampel?

 

A: Leres, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas.

 

Q5. Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun conto?

 

A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi dings téknis. Urang tiasa ngawangun kapang.

 

Q6. Kumaha carana ngalaksanakeun urutan upami kuring ngagaduhan logo dina anduk?

 

A: Anu kahiji, urang bakal nyiapkeun karya seni pikeun konfirmasi visual, anu kadua urang bakal ngasilkeun sampel anu asli pikeun dipariksa dua kali. Upami sampel na ok, urang bakal angkat ka produksi masal.

 

Q7. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?

 

  A: Leres, kami gaduh tés 100% sateuacan pangiriman.

8


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami