• pagebanner

Produk Kami

Grosir Customised Mandala Tassels Microfibre Round Beach anduk

Pedaran pondok:


  • Barang: Anduk pantai buleud microfiber
  • Mérek: Skyshow
  • Ukuran: Diameter 150cm
  • Bahan: Microfiber / katun
  • Warna: ngaropea
  • Beurat: 180-400gsm pikeun microfiber / katun
  • Gaya: Percetakan warna lengkep (réaktif, digital, layar, transfer)
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ihtisar
    Detil Gancang
    Tempat Asalna:
    Hebei, Cina
    Ngaran mérek:
    Ming Da
    Jumlah modél:
    MDR-115
    Bahan:
    poliéster / poliamida
    Fitur:
    CEPOT, garing anduk gedé
    Technics:
    Anyaman
    Wangun:
    Babak
    Barang:
    Anduk pantai mandala ageung
    Beurat:
    200-500gsm
    Warna:
    Warna Disaluyukeun
    Biaya Sampel:
    Gratis
    Waktos conto:
    3-5 Dinten
    Warna fastness:
    3-4 kelas
    Nyerep cai:
    Dina 5s
    Sertifikasi:
    OEKO TEX Standar, SGS
    Desain:
    Desain percetakan ngarobih
    Ukuran:
    150 * 150cm atanapi Disaluyukeun
    Pola:
    Dicitak
    Gaya:
    Polos
    Anggo:
    Pantai, Olahraga
    Jenis:
    Anduk pantai
    Kelompok Umur:
    umum

    Bungkusan & Pangiriman

    Unit Ngajual:
    Item tunggal
    Ukuran paket tunggal:
    56X37X39 cm
    Beurat kotor tunggal:
    13.000 kg
    Tipe Paket:
    karton & karton kertas
    Waktos prosés :
    Jumlah (Potongan) 1 - 500 > 500
    Est. Waktos (dinten) 25 Pikeun disawalakeun

     

    Grosir Customised Mandala Tassels Microfibre Round Beach anduk
    8e04be59dd082d4329a3fb3b600e555

     

    Produk

     Print anduk Pantai

    Bahan

     100% poliéster atanapi ngaropea

    Ukuranna

     27 ″ * 54 ″ atanapi Disaluyukeun

    Gsm

     250GSM atanapi Disaluyukeun

    Sampel 

     Gratis

    Sértipikasi

     OEKO-TEX SGS ISO-9001

                         >>> Hubungi kami

    Bahan:

     

     100% poliéster, 85% poliéster / 15% poliamida, 80% poliéster / 20% poliamida jsb

    Ukuran:

     

     30 * 30cm, 30 * 45cm, 50 * 90cm, 60 * 120cm, 70 * 140cm atanapi khusus

    GSM:

     

      200-500GSM atanapi adat

    Fitur:

     

     Ramah lingkungan, nyerep cai anu saé, kateguhan warna anu padet, tutul lemes

    Pakét:

     

     1 pcs / kantong komprési bahan oxford hideung, atanapi numutkeun ka kabutuhan anjeun

    Waktos conto:

     

      3-5hari

    Pangiriman:

     

      7-15 poé

     

    Upami aya patarosan sanés, pencét di dieu >>>

     

    2a0cc911d26ccbd1814100a683d53ba

     Kirimkeun PERTANYAAN ANJEUN DETALYEUN DI BAWAH GRATIS,
    KLIK ” NGIRIM “AYEUNA!

     

    HTB1_jGHm46I8KJjy0Fgq6xXzVXal HTB1737CmlfH8KJjy1Xbq6zLdXXa1 HTB18eqvdPgy_uJjSZSgq6zz0XXaP HTB1ODMwdIic_eJjSZFnq6xVwVXaO HTB1fyFomtrJ8KJjSspaq6xuKpXaA 8

     

    Diajar langkung seueur ngeunaan prosés produksi >>>

     

    Q1. Naon istilah pengepakan anjeun?

     

    A: Umumna, urang ngepak barang-barang urang dina kantong pp sareng karton. Upami anjeun gaduh pamundut anu sanés,

    Urang tiasa ngepak barang dina kotak mérek anjeun saatos kéngingkeun surat otorisasi anjeun.

     

    Q2. Naon express anu anjeun sering anggo pikeun ngirim sampel anduk?

     

    A: urang biasana nganteurkeun sampel ku DHL, TNT atanapi SF Express. Éta biasana peryogi 3-7 dinten dugi.

     

    Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?

     

    A: FOB, CIF, C & F sadayana sayogi pikeun urang, Kami ogé bakal masihan sababaraha naséhat profesional numutkeun alamat. 

     

    Q4. Dupi abdi gaduh urutan sampel?

     

    A: Leres, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas.

     

    Q5. Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun conto?

     

    A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi dings téknis. Urang tiasa ngawangun kapang.

     

    Q6. Kumaha carana ngalaksanakeun urutan upami kuring ngagaduhan logo dina anduk?

     

    A: Anu kahiji, urang bakal nyiapkeun karya seni pikeun konfirmasi visual, anu kadua urang bakal ngasilkeun sampel anu asli pikeun dipariksa dua kali. Upami sampel na ok, urang bakal angkat ka produksi masal.

     

    Q7. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?

     

      A: Leres, kami gaduh tés 100% sateuacan pangiriman.

     

    Hayu urang mimitian komunikasi langsung >>>

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami